Membre Premium · Membrele Comunitatii

Roxana Luca – The Make Up Therapist

Ma numesc Luca Roxana am 40 de ani si de 5 ani cochetez cu arta machiajului.
Se spune ca, este bine sa ascultam ce ne cere sufletul. Eu asa am facut si in urma cu 1 an si 8 luni, am renuntat la munca de birou si m-am dedicat exclusiv machiajului.
Inainte de toate este o pasiune, si atunci cand esti pasionat, n-are cum sa nu-ti iasa totul asa cum ti-ai dorit.
Dorinta sta la baza tuturor actiunilor noastre si este de ajuns sa iti doresti ca sa iti realizezi un vis. Visul meu a fost de a-mi deschide propriul studio de machiaj, unde sa imi pot face terapiile, prin organizarea de cursuri 1 la 1 de self-makeup.
Sunt o persoana comunicativa, vesela si mi s-a spus ca transmit o stare de bine. Tot mai multe femei, imi spuneau acest lucru in timp ce le machiam. Pe tot parcursul machiajului, nu exista timp de plictiseala. Purtam diverse discutii, radeam, le sfatuiam si la finalul machiajului, aveau o energie si o incredere de sine ridicata, iar cand se vedeau si machiate, starea lor se schimba in totalitate. Erau uimite de ce efecte terapeutice poate avea o simpla discutie cu mine si un machiaj executat corect si conform cu fizionomia lor. Am ales sa consiliez si sa invat femeile sa se macheze corect, dupa ce am intalnit tot mai des situatii in care acestea si-au pierdut stima de sine, feminitatea si increderea. Consider ca orice femeie are cel putin un punct forte, iar noi eu mi-am propus sa-l identificam si de ce nu, chiar sa descoperim mai multe impreuna.
Vizitati-ma pe pagina mea oficiala de facebook:
si
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s