Despre Mamprenoare

Membrele Comunitatii Mamprenoare sunt mamici din toata tara si din strainatate (romance sau nu) care si-au dorit independenta financiara si au inteles cat este de importanta comunitatea pentru un antreprenor aflat la inceput de drum.

Majoritatea mamicilor provin din mediul corporate (financiar-bancar, retail, IT etc.), au educatie superioara, au avut o cariera frumoasa, insa maternitatea le-a motivat sa caute modalitati alternative de venit, pentru a petrece mai mult timp cu familia.

Din comunitatea noastra fac parte mamici care dezvolta un tip de afacere denumit „lifestyle business”, in care isi pun in practica abilitatile si experienta acumulata pana acum, pentru a obtine veniturile necesare pentru a-si finanta stilul de viata ales.

Din comunitate fac parte si mamici care au deja afaceri clasice (sedii, angajati, utilaje) si care gasesc in comunitatea noastra informatii, parteneriate si conectarea de care avem cu totii nevoie in antreprenoriat.

Pe pagina Comunitate, gasiti membrele comunitatii noastre si va incurajam sa consumati cu prioritate bunurile si serviciile produse de mamici pentru ca sunt de o calitate excelenta si sunt facute cu multa grija si pasiune. Puteti sa dati search dupa produse/servicii sau dupa numele mamicii pe care o cautati si o sa gasiti un profil cu toate datele de contact de care aveti nevoie.

Va multumim ca sprijiniti afacerile mamicilor antreprenor si ajutati astfel familiile tinere sa se dezvolte armonios!

Anunțuri