Business Accelerator

Mamprenoare isi doreste sa ofere suport, educatie si parteneriate de calitate mamicilor antreprenor si sa le fie alaturi in primii pasi spre antreprenoriat prin:
1. oferirea unei platforme unice prin intermediul careia conectam si promovam afacerile Mamprenoarelor din Romania si din strainatate
2. consiliere 1 la 1 in ceea ce priveste deschiderea si gestionarea unei afaceri
3. consiliere 1 la 1 in ceea ce priveste strategia de branding si promovare
4. organizare de intalniri periodice la nivel local cu mamicile antreprenor pentru a schimba opinii si a obtine suport din partea comunitatii
5. organizare de workshopuri dedicate mamicilor antreprenor

Mamicile care beneficiaza de consiliere 1 la 1 sau participa la workshopurile organizate de Mamprenoare, au acces la un grup inchis in care au parte de consultanta si suport din partea Comunitatii si profil propriu pe pagina „Comunitate”

 5 variante de promovare:

1. Membrele grupului inchis „Mamprenoare” se promoveaza reciproc dand like&share la paginile si evenimentele celorlalte membre.
2. Mamicile din grup se promoveaza reciproc in offline, recomandand consumul produselor celorlalte mamici, facilitand parteneriate de business intre mamici si diverse companii.
3. Mamicile din grup sunt promovate in comunicate de presa, ca exemple de Mamprenoare vezi http://transilvaniareporter.ro/…/antrenoarea-de-antrepreno…/
4. Mamicile din grup pot sa isi posteze produsele si serviciile pe pagina de facebook Mamprenoare
5. Mamicile din Comunitate sunt promovate in afara tarii prin articole in limba engleza intr-un proiect care se numeste „365 de povesti in 365 de zile”

Daca doriti sa faceti parte din grup, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa participati la workshopul „Si mamica, si antreprenor de succes” in care se prezinta principiile noastre de business construit de la zero, folosindu-ne doar abilitatile si inteligenta.

 

Anunțuri