Ana Macovei – Artist Floral

De cand am inceput sa lucrez 1 la 1 cu Alina Bota, viata mea si viziunea mea ca femeie de afaceri s-au schimbat total. Cand am intalnit-o, afacerea mea era in colaps si renuntasem sa o mai fac sa mearga. S-a intamplat de mai multe ori inainte in diverse situatii si ma simteam la limita unei caderi psihice pentru ca viata parea ca ma tot pune in fata unor situatii-limita. Insa, de fiecare data aparea ceva sau cineva exact la momentul potrivit sa ma faca sa merg mai departe.

In acel moment a aparut Alina, care m-a incurajat sa renunt la visurile nerealiste de a incepe o afacere despre care nu stiam nimic si sa merg mai departe cu ceea ce stiu sa fac cel mai bine.

Mi-a evaluat abilitatile si dorintele si apoi le-a adus impreuna pentru a construi produsul si afacerea care mi se potriveste cel mai bine! Mi-a construit imaginea si brandul de la zero si mi-a dat instrumentele necesare pentru a ma dezvolta. Fiecare pas pe care il fac acum a fost bine planuit dinainte, atat in online, cat si in offline. Chiar si acum, cand am dubii, ma sfatuiesc cu ea si consultanta ei functioneaza intotdeauna.

Sunt mai increzatoare ca niciodata in ceea ce priveste prezentarea produselor mele si acum afacerea mea a inflorit. Multumesc!

Anunțuri

Ioana Toncean – Owner www.yanna.shop

„Am inceput in lumea antreprenoriatului haotic, investind zeci de mii de euro intr-un stoc de marfa cu care nu stiam ce sa fac, cui sa ma adresez, ce tip de business vreau sa incep si care este viziunea mea pe termen lung. Norocul meu a fost ca intr-o zi am vazut o reclama cu un curs „Si mamica si antreprenor de succes”. Am cunoscut-o pe fondatoarea comunitatii, care mi-a dat o incredere extraordinara ca acel start pornit prost se poate remedia. In urma sedintelor de 1 la 1 business-ul meu a inceput sa intre intr-o linie dreapta, sa-mi fie clar cui si de ce ma adresez, am invatat sa imi valorific corect munca si am primit motivatia de care aveam atata nevoie in aceasta lume a antreprenoriatului. Recomand Comunitatea Mamprenoare tuturor mamicilor care isi doresc o afacere prospera.”